2021-01-14 07:14:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne fecsegjen ki mindent rögtön az újdonsült ismerősnek

Napi horoszkóp január 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Jobban kellene takarékoskodnia. Ám ezt nem teheti meg csupán egyedül, az igazság az, hogy a társa sokkal inkább szórja a pénzt, mint ön. Őt kellene egy kis spórolásra szoktatnia, vagy legalább átbeszélni a heti kiadásokat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Vízöntő jegyébe lépett. A délelőttje még jól telik, de a délután már megsűrűsödhetnek a gondjai. Semmit sem lehetetlen azonban elvégeznie, főleg, ha a rutinfeladatokat idejében elvégzi. Ez esetben különösen elégedett lehet estére.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Több helyen, több embernek kellhet ma megfelelnie, ami még az ön mozgékony természetét is próbára teheti. Estére azonban annál büszkébb lehet magára, ha menni fog. Semmi sem lehetetlen, keressen alkalmat a megvalósításra!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Anyagi gondok aggasztják, és ráadásul úgy érzi, hogy minden terhet önnek kell hordoznia a vállán. Ha azonban senkivel nem osztja meg ezeket a gondolatait, akkor ez nem is fog megváltozni. Ideje lenne kimondania a problémákat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön mindig nyitott, ha új kapcsolatról van szó, szívesen ismerkedik. Vigyázzon azonban, ma a nyíltságával valaki vissza is élhet, ha túl odaadónak mutatkozik. Ne fecsegjen ki mindent rögtön az újdonsült ismerősnek!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma sikerülhet magát alaposan felbosszantania munkahelyi ügyek miatt. Az egyik kollégáját okolja valami miatt, de nem biztos, hogy ön teljesen ártatlan a dologban. Inkább a megoldáson törje a fejét a vádaskodás helyett!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében jár. Kitűnő ötleteit ne sajnálja megosztani másokkal is! Ha felfedi, amit tud, azzal nemcsak a saját, de a munkahelye fejlődéséhez is hozzájárul. Az egyéni utakon, törekvéseken most nagyon sok múlhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jól halad akár a munkahelyi, akár az otthoni munkájáról van szó. Tegnap még azt sem tudta, hol áll a feje, de ma már tisztán látja a kivitelezés lehetőségét. Amit ma tesz, azzal biztosan meg lesz elégedve. És nemcsak ön, hanem a főnökei is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma lehetőleg ne vállaljon extra kötelezettségeket. Az ígéreteit ugyanis nehéz lehet majd betartania, amikor arra kerül sor. Még ha nehezére esik is nemet mondani, ma ezt kellene gyakorolnia, még akkor is, ha a másik kissé rámenős.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma lehetőleg ne vállaljon extra kötelezettségeket. Az ígéreteit ugyanis nehéz lehet majd betartania, amikor arra kerül sor. Még ha nehezére esik is nemet mondani, ma ezt kellene gyakorolnia, még akkor is, ha a másik kissé rámenős.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Vízöntő jegyébe lépett. Ma szinte minden az ölébe hullik. A munkatársaival is nagyon jó napot tölthet együtt, a kedvese is szeretettel várja, és ha van gyermeke, ő is megörvendezteti valamivel.


Halak: II. 19. - III. 20.

Rendeznie kellene a költségvetését. Ha most nincs is módjában minden tartozását kiegyenlíteni, készítsen részletes ütemtervet, és tartsa is magát ahhoz!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: